Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)20g17kcal1.2g3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto6g21kcal1.2g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 2g5.3kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Leipä, vaaleavarras1.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal5.8g12g4g2.4g
Valittu annoskoko78g56kcal2.9g6g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.5g3g1g0.6g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.7g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631