Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g14g57kcal1g8.8g2g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa23g23kcal2.5g0.7g1.1g0g
Karpalo 11g3.7kcal0g0.4g0.1g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio11g16kcal0.3g0.7g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g317kcal9.2g46.4g10.4g1.2g
Valittu annoskoko78g159kcal4.6g23.2g5.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal2.3g11.6g2.6g0.3g
Arvot/100g100g203kcal5.9g29.7g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239