Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g12g55kcal0.9g8.3g2g0.4g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g14g48kcal0.8g0.4g4.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g14g37kcal1.1g1.6g2.7g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g21g23kcal0.1g3.1g1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 4.1g12kcal0g0.9g0.6g0g
Kahvilikööri4.1g12kcal0g1.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.9kcal0.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g475kcal6.8g43.2g27.8g0.8g
Valittu annoskoko78g237kcal3.4g21.6g13.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal1.7g10.8g7g0.2g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743