Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit35g6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Nakki, keskiarvo 8.5g20kcal1g0.1g1.7g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Aurajuusto2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g120kcal6.2g7g7.4g1.6g
Valittu annoskoko78g60kcal3.1g3.5g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.6g1.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g77kcal4g4.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140