Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 7.9g7.9kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.1g5.4kcal0.3g0.9g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g39g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)23g25kcal5.7g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g138kcal13g6.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko78g69kcal6.5g3.1g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal3.3g1.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.3g4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481