Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 12g14kcal2.5g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi, pirkka2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.4g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g85kcal6g5.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko78g43kcal3g2.8g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.5g1.4g1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.6g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942