Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g6g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g52kcal0.8g5.2g3g1.4g
Valittu annoskoko78g26kcal0.4g2.6g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g13kcal0.2g1.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g33kcal0.5g3.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944