Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g18g3.7kcal0.5g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Tomaattimurska, 1 prk33g8.8kcal0.2g1.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g114kcal9.2g4.6g6.4g1.6g
Valittu annoskoko78g57kcal4.6g2.3g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2.3g1.2g1.6g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.9g2.9g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267