Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g51kcal4g0g3.9g0g
Paprika, punainen5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g29g110kcal1.7g8.5g7.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g409kcal17.4g18.6g29.4g1.4g
Valittu annoskoko78g204kcal8.7g9.3g14.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g102kcal4.4g4.7g7.4g0.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.9g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295