Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 11g33kcal1.9g5.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g119kcal8g10.8g4.2g2.4g
Valittu annoskoko78g60kcal4g5.4g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal2g2.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.9g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470