Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 10g36kcal0g0g4.1g0g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe5.1g19kcal0.2g4.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.6g8.4kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g10g31kcal1g6.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g397kcal7.8g64.8g11.8g4.2g
Valittu annoskoko78g198kcal3.9g32.4g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g99kcal2g16.2g3g1.1g
Arvot/100g100g254kcal5g41.5g7.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182