Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Munakoiso, tuore6.8g1.2kcal0g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen14g32kcal1.5g0.4g2.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal3.8g7g5.4g1.2g
Valittu annoskoko78g48kcal1.9g3.5g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1g1.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal2.4g4.5g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344