(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 7.7g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 13g4.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton5g9kcal0.2g0.3g0.8g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g8.3g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Tonnikala öljyssä 19g37kcal5.3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal13.4g3.6g10g2.2g
Valittu annoskoko78g81kcal6.7g1.8g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.4g0.9g2.5g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.3g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233