Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Punajuuri 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.6g17kcal1.8g0g1.1g0g
Cashewpähkinä 4.4g25kcal0.9g0.8g2g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g22g26kcal0.7g0.8g2.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g284kcal20.4g4.4g20.2g0.8g
Valittu annoskoko78g142kcal10.2g2.2g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal5.1g1.1g5.1g0.2g
Arvot/100g100g182kcal13.1g2.8g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853