Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss25g18kcal0.3g4.5g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g23g37kcal4.4g0g2.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)13g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kevytkerma6.6g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%6.6g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal10.4g11.6g7.6g0g
Valittu annoskoko78g77kcal5.2g5.8g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.6g2.9g1.9g0g
Arvot/100g100g99kcal6.7g7.4g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920