Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio21g58kcal0.5g0.7g5.8g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 20g58kcal0.3g1.2g5.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 8.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Sinappi (teollinen)1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Anjovis-filee, 1 kpl6.2g13kcal0.6g0.9g0.8g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g287kcal3.4g10.6g25.2g1.2g
Valittu annoskoko78g144kcal1.7g5.3g12.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g72kcal0.9g2.7g6.3g0.3g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.8g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171