Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 21g110kcal0.1g0.1g12.4g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Kananmuna kuoreton20g29kcal2.4g0g2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.3g28kcal0g6.8g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g5.9g37kcal1.3g0.7g3.3g0.4g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g594kcal7.6g61g35.4g1g
Valittu annoskoko78g297kcal3.8g30.5g17.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g148kcal1.9g15.3g8.9g0.3g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.1g22.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563