Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.1g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 2.7g13kcal0.2g0g1.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)16g21kcal2.9g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g101kcal7.6g4.6g5.6g1g
Valittu annoskoko78g51kcal3.8g2.3g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.9g1.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g65kcal4.9g2.9g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794