Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g30g61kcal6.1g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen23g71kcal1.8g12.3g1.3g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.6g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g317kcal16.6g28g14.4g0.8g
Valittu annoskoko78g158kcal8.3g14g7.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal4.2g7g3.6g0.2g
Arvot/100g100g203kcal10.6g17.9g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946