Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g4.2g11kcal1.6g0g0.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g4.2g1.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g204kcal4.2g5.4g18.2g1.8g
Valittu annoskoko78g102kcal2.1g2.7g9.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal1.1g1.4g4.6g0.5g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499