Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g10kcal0.3g0.5g0.7g0g
Katkarapu, rainbow50g50kcal11.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal24.2g2.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko78g65kcal12.1g1.3g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal6.1g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.7g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889