Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty38g112kcal8.5g17.3g0.6g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g326kcal17.8g39.6g10.2g1.6g
Valittu annoskoko78g163kcal8.9g19.8g5.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal4.5g9.9g2.6g0.4g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.4g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903