Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.5g0.3g0.8g
Sokeri 15g63kcal0g15.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow11g63kcal0.1g0.1g6.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton (Valio)9g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 14g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g443kcal6.8g67g15.2g2.4g
Valittu annoskoko78g222kcal3.4g33.5g7.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g111kcal1.7g16.8g3.8g0.6g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105