Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu21g75kcal2.5g14.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.3g2.1kcal0.1g0g0.8g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.2kcal0g0.1g0.9g0g
Appelsiini, kuorittu 11g5.1kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g398kcal12.4g48.6g18g0.4g
Valittu annoskoko78g199kcal6.2g24.3g9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal3.1g12.2g4.5g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31.1g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429