Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)66g30kcal2.1g3.1g1g0g
Ohrasuurimo 11g36kcal0.9g7g0.2g0.8g
Kauralese 1.3g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal6.4g21.4g2.6g2g
Valittu annoskoko78g71kcal3.2g10.7g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal1.6g5.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.7g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993