Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 12g21kcal0.9g0.3g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g41kcal0.2g0.4g4.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.6kcal1.3g0.8g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi12g55kcal0.8g7.4g2.6g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Mangosose, Piltti15g9kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g386kcal7.2g32.8g25.4g1.2g
Valittu annoskoko78g193kcal3.6g16.4g12.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal1.8g8.2g6.4g0.3g
Arvot/100g100g247kcal4.6g21g16.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199