Mantelileipä (Low Carb)

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Djpkhzo

Djpkhzo sanoi...

Siirry sivulle!

maanantai 10.05.2010 klo 01:31

Djpkhzo sanoi...

Tuossa siis originaali ohje ^

perjantai 21.05.2010 klo 20:33

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Seesaminsiemen (Risenta), annos 30g2g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g129kcal5.2g1.4g11.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3g7.4kcal0.4g0.3g0.2g1.5g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 100g10g13kcal0.4g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g438kcal22.6g7g35.2g7.2g
Valittu annoskoko78g219kcal11.3g3.5g17.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal5.7g1.8g8.8g1.8g
Arvot/100g100g280kcal14.5g4.5g22.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178414