Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal1.8g6.6g13.4g2.4g
Valittu annoskoko78g80kcal0.9g3.3g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal0.5g1.7g3.4g0.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768