Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g41g78kcal6.1g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0g
Korppujauho 6.8g25kcal0.7g5.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g6.2kcal0.2g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g254kcal14.8g16.8g13.8g1.8g
Valittu annoskoko78g127kcal7.4g8.4g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal3.7g4.2g3.5g0.5g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.8g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857