Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.3g0g
Pellavansiemenöljy19g167kcal0g0g18.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g9g7.4kcal0g0g0.8g0g
Viinietikka 41g8.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g528kcal0g0.4g57.2g0g
Valittu annoskoko78g264kcal0g0.2g28.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g132kcal0g0.1g14.3g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233