Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Raparperi, tuore24g7.3kcal0.2g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g309kcal5.8g54.4g6.6g1.8g
Valittu annoskoko78g154kcal2.9g27.2g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal1.5g13.6g1.7g0.5g
Arvot/100g100g197kcal3.7g34.8g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669