Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen36g46kcal6.1g0.7g2.9g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK16g26kcal3.4g0g14.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g12g7.3kcal0g1.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal19.2g6g38.2g0.4g
Valittu annoskoko78g99kcal9.6g3g19.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal4.8g1.5g9.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.8g24.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672