Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.5g4.2kcal0.6g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g7.5g13kcal0g0.7g0g0g
Mustikka23g7.5kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.8g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g346kcal7.4g48.6g10.6g3.2g
Valittu annoskoko78g173kcal3.7g24.3g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal1.9g12.2g2.7g0.8g
Arvot/100g100g221kcal4.7g31.1g6.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956