Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Margariini, Pirkka5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi28g22kcal0.5g3.4g0.8g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g7g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g289kcal9.6g27.2g15.8g1.6g
Valittu annoskoko78g145kcal4.8g13.6g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g72kcal2.4g6.8g4g0.4g
Arvot/100g100g185kcal6.1g17.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468