Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 26g52kcal3.3g0.1g4.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK28g44kcal5.8g0.1g24.9g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)4.9g16kcal1.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g236kcal21.4g2.2g60.8g0.6g
Valittu annoskoko78g118kcal10.7g1.1g30.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal5.4g0.6g15.2g0.2g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g38.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832