Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 21g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g10g12kcal0.1g0.6g1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Lohifilee 26g51kcal4.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal11.2g10g9.2g1.4g
Valittu annoskoko78g85kcal5.6g5g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.8g2.5g2.3g0.4g
Arvot/100g100g108kcal7.2g6.4g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908