Katkarapu-kesäkurpitsapiiras

Sulata piirakkapohja-ainekset ja katkaravut.

Painele piirakkapohja vuokaan ja nosta kylmään lepäämään.

Valmista täyte.

Suikaloi kesäkurpitsa ja kypsennä öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.

Sekoita jauhot joukkoon ja keitä minuutin ajan.

Lisää kasariin kuuma maito nauhana ja keitä, kunnes täyte on pehmeää ja sakeaa.

Anna täytteen jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon sulatetut ja huuhdellut katkaravut, huoneenlämpöiset, vatkatut kananmunat ja parmesan.

Mausta maun mukaan ja kaada täyte piirakkapohjalle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista piirakkaa 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes täyte on kauniin ruskea.

Anna piirakan levätä paistamisen jälkeen (puolisen tuntia) tai tarjoile kylmänä salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Keralagirl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkapohja-ainekset (Pirkka), annos 225g10g47kcal0.9g5.2g2.4g0g
Katkarapu 8.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8.9g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta1.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g58kcal6.7g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal22g16.6g16.4g0.4g
Valittu annoskoko78g153kcal11g8.3g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal5.5g4.2g4.1g0.1g
Arvot/100g100g196kcal14.1g10.6g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188196