Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 21g5.3kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 15g37kcal2.1g0.8g2.8g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal5.8g6.6g7.8g3g
Valittu annoskoko78g62kcal2.9g3.3g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal1.5g1.7g2g0.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459