Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen5.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)13g12kcal3g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%13g7.7kcal0.4g0.9g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 22g12kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g81kcal7.8g9.4g1.4g1g
Valittu annoskoko78g41kcal3.9g4.7g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal2g2.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5g6g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634