Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g21kcal3.1g1.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti3.3g16kcal0.8g1.1g1g0.9g
Soijajauho rasvainen 2.9g14kcal1g0.7g0.7g0.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 26g98kcal7.2g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g320kcal26.2g7.4g20.6g2.6g
Valittu annoskoko78g160kcal13.1g3.7g10.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal6.6g1.9g5.2g0.7g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.7g13.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595