Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 59g15kcal0.9g2.1g0.1g1.1g
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g123kcal2.4g5.6g9.8g2.6g
Valittu annoskoko78g61kcal1.2g2.8g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal0.6g1.4g2.5g0.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.6g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180