Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)7.4g24kcal1.4g1.1g1.5g0g
Kookosrasva (Cocos)37g331kcal0g0g37.2g0g
Vispikerma, Milbona12g45kcal0.2g0.3g4.7g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g5g33kcal1.3g0.5g2.9g0.1g
Murot, Rice Crispies2.5g9kcal0.1g2.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly12g18kcal1.9g1.1g0.7g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g928kcal9.8g12.8g94g13.8g
Valittu annoskoko78g464kcal4.9g6.4g47g6.9g
Annoskoko puolitettuna39g232kcal2.5g3.2g23.5g3.5g
Arvot/100g100g594kcal6.3g8.2g60.2g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868