Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt54g25kcal1.7g2.6g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.4g32kcal1.1g0.4g2.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.6g0.2kcal0g0g0g1.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g195kcal9.2g6g14.8g2.8g
Valittu annoskoko78g97kcal4.6g3g7.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal2.3g1.5g3.7g0.7g
Arvot/100g100g124kcal5.9g3.8g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070