Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g67g17kcal1.3g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g82kcal3.2g7.2g4.8g0g
Valittu annoskoko78g41kcal1.6g3.6g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal0.8g1.8g1.2g0g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524