Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)11g1.7kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g5kcal0.3g0.8g0g0g
Katkarapu 18g12kcal2.6g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g65kcal0.4g0.6g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal7.4g4g15.8g0.2g
Valittu annoskoko78g94kcal3.7g2g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal1.9g1g4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678