Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Pekoni rasvainen 12g45kcal1.4g0g4.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 34g47kcal6.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g210kcal17.2g3.4g14.2g0.6g
Valittu annoskoko78g105kcal8.6g1.7g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal4.3g0.9g3.6g0.2g
Arvot/100g100g134kcal11g2.2g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849