Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g11g14kcal2.1g0g0.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g28kcal2.1g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal8.8g3.2g6g0.4g
Valittu annoskoko78g49kcal4.4g1.6g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.2g0.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929