Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Valkuainen (100g)13g5.3kcal1.2g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer14g72kcal0.5g7.8g4.2g0.7g
Vispikerma Flora 20%35g76kcal1g1.7g6.9g0g
Marianne suklaarakeet10g50kcal0.3g7.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g420kcal7.2g33.8g28.6g1.4g
Valittu annoskoko78g210kcal3.6g16.9g14.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g105kcal1.8g8.5g7.2g0.4g
Arvot/100g100g269kcal4.6g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410