Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g148kcal0.2g0.1g16.6g0g
Hermesetas -neste0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g12g73kcal2.9g0.8g6.6g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g5.4g20kcal0.2g4.3g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g16g84kcal1.6g3.7g7g0g
Kuohukerma, lidl6.8g26kcal0.1g0.2g2.7g0g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g757kcal13.8g18.8g70.4g0.6g
Valittu annoskoko78g378kcal6.9g9.4g35.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g189kcal3.5g4.7g17.6g0.2g
Arvot/100g100g485kcal8.8g12g45.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201261