Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g13g4.4kcal0.1g0.6g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g98kcal7.4g6.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko78g49kcal3.7g3.4g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.9g1.7g1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.7g4.4g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571